Nieuws

Het laatste nieuws van het NWVG uplus damesteam.

zaterdag, 29 mei 2021 20:45

Kwalificatie NK Tijdrijden

Na een lange tijd zonder wedstrijden mochten we weer een nummer opspelden! Op woensdag 26 mei stond er een kwalificatie tijdrit op het programma, waarmee kwalificatie voor het NK tijdrijden behaald kon worden. De 22km lange tijdrit vond plaats op de Houtribdijk bij Enkhuizen.

Zondag was het dan eindelijk zover; onze eerste klassieker in dit gekke seizoen. De meiden hadden er dan ook veel zin in! Vol sportief enthousiasme reisden Wendy, Yvet, Fleur en Rixt af naar het heuvelachtige Limburg.

woensdag, 09 september 2020 16:10

Winst voor Yvet en koers in Goor

Terwijl ons net hét wielernieuws van de dag bereikt, de 'deklassatie' van Sagan na een kopstoot aan van Aert, brengen wij jullie nog wielernieuws van afgelopen weekend. Een succesvol weekend voor ons team met een podiumplaats voor Yvet in Melle en over de koers in Goor. 

maandag, 31 augustus 2020 10:06

Smith naar het podium tijdens het OGK!

Traditiegetrouw wordt in het laatste weekend van augustus het Open Gronings Kampioenschap verreden, georganiseerd door de Groninger Studenten Wielrenverengiging Tandje Hoger.

maandag, 24 augustus 2020 11:24

Koers in Limburg voor Wendy

Daar waar de Nederlandse profs afgelopen zaterdag streden voor de rood-wit-blauwe trui op de flanken van 'Col du Vam', streed Wendy namens ons team in de heuvels van Limburg voor de winst.

Pagina 1 van 39