MTB Koningscup Havelte

Gravel, weg en tijdrijden deden we afgelopen weekend al. Ook op de MTB waren we te vinden! Lisa en Ryanne deden mee aan de koningscup in Havelte. Lisa vind het af en toe eens leuk om wat aan de techniek te doen en dit keer besloot ze de strijd dus weer eens aan te gaan in het bos.

Het was een lange ronde met wat technische onderdelen. Vooral de boomworstels waren massaal aanwezig. Op sommige stukken naar benedem en sommige rechte delen. Deze waren goed te doen! Ook zaten er een paar steiel klimmen met veel wortels in het parcours en deze klimmen waren dan ook erg lastig om omhoog te kunnen rijden.

Na een spannende strijd en bijna anderhalfuur kracht op de pedalen, kwam Lisa als 5e over de meet bij de elite/beloften! Ryanne werd tweede in de funklasse.

Goed gedaan meiden! Die MTB skills zullen vast weer goed van pas komen tijdens de weg wedstrijden!