Nieuws

Het laatste nieuws van het NWVG uplus damesteam.

zaterdag, 16 maart 2019 14:14

Drentse 8

Wind weer scherprechter voor het koersverloop. We stonden nerveus aan de start met de vraag wanneer er al daadwerkelijk gekoerst ging worden door de grote dames. Zou het na de eerste grote lus van 36km worden of al gelijk na 10kilometer. Het laatste was het geval, na 12 kilometer werd het al wat op de kant getrokken en moesten de eerste rensters er af. Wij konden ons nog mooi handhaven in het grote peloton van maar liefst 166 gestarte rensters, waarvan er inmiddels al wat af waren.

donderdag, 07 maart 2019 23:13

Counting down #HAT19!

Met nog een kleine 5 weken te gaan staan onze rensters al te popelen van start te gaan tijdens de Healthy Ageing Tour 2019! Inmiddels is het rondeboek bekend, zijn de etappes verdeeld, de kilometers uitgestippeld, worden de start- en finishplaatsen klaargestoomd en worden de bedden in Pagedal te Stadskanaal alvast opgemaakt.

maandag, 18 februari 2019 09:42

Voorjaar in Sleen, Havelte en het Noorden!

Welk wielerhart ging afgelopen weekend niet sneller kloppen bij het zien van zon, blauwe lucht en een verwachte temperatuur van zo’n 15 graden? Daarnaast, wie wil het wielerseizoen nou niet openen met de traditionele traingingsklassieker te Sleen? Het dus het perfecte weekend voor het bijkleuren van onze witte melkflessen, het kweken van lijntjes, het uitproberen van de korte handschoenen, het overschoenloos fietsen en het opdoen van koershardheid; zowel op de racefiets als op de MTB.

woensdag, 13 februari 2019 20:58

Maak kennis met 'Fietsen en Koffie'

Zoals jullie afgelopen week hebben kunnen lezen, rijdt ons team komend jaar op een teamfiets van Liv! Dankzij onze nieuwe sponsor Fietsen en Koffie kunnen onze rensters het komend seizoen koersen op de nieuwste Liv Langma. Benieuwd naar het verhaal achter Fietsen en Koffie? Lees dan verder door hier te klikken.

zondag, 10 februari 2019 21:17

Podium Woudsma en Ton op Ronostrand

Vandaag werd de finale van de ICW wintercompetitie gereden bij het Ronostrand. Om 12.30 uur stonden in de stromende regen eerst de veldrijders aan de start. Bij de dames waren er welgeteld twee dames aan de start. Aangevuld met zes nieuwelingen en junioren.

Pagina 1 van 28