Nieuws

Het laatste nieuws van het NWVG uplus damesteam.

zondag, 04 februari 2018

Nominatie Rookvrije Generatie Award

Onze trouwe sponsor 'Healthy Ageing Tour' is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Award in de categorie 'sport'! Breng jouw stem uit op de 'Healthy Ageing Tour' en laat zo zien dat jij dit prachtige initiatief steunt!

zondag, 04 februari 2018

Trainingsweekend in de kou

Traditioneel is het in februari tijd voor het NWVG-trainingsweekend. Ook dit jaar was het een bont gezelschap dat neerstreek in de Mepperdennen te Meppen.

Afgelopen weekend nam Josine deel aan het NK veldrijden in Surhuisterveen. Aangezien zij vorig jaar samen met Wendy hier ook hier had gereden was het parcours haar al bekend. Het zou geen technisch, maar zwaar parcours worden.

Nog een ruime maand en dan barst het officiële wegseizoen 2018 los!

woensdag, 27 december 2017

Van 2017 naar 2018 met NWVG-uplus

Nu het eind van 2017 nadert, maken de wielerteams zich op voor het jaar 2018. De transfermarkt wordt nog drukbezocht door rensters en teams. “Met welke rensters wil ik graag samen het hele land door om te koersen?”, “in welk tenue kan ik volgend jaar meestrijden voorin het peloton?”, “welke wedstrijden worden gereden door dit team?”; dit zijn enkele van de vele hersenspinsels die rondgaan in het hoofd van de hedendaagse wielrenster. 

Pagina 1 van 14