Sponsoren

Onze rensters fietsen allen omdat ze de wielrensport zo mooi vinden. Vele uren per week wordt er, naast veelal een vaste baan of een studie, fanatiek getraind. Plezier en sportiviteit staat hierin voorop, maar zeker ook fanatisme wanneer het aankomt op het rijden van wedstrijden. In de ene wedstrijd telt dan alleen een top10-uitslag, in de grotere internationale koersen is het finishen in het peloton al een overwinning tussen het fietsgeweld van de professionals. 

Om onze passie, het wielrennen, in zijn volle omvang met alle koersen daarbij te kunnen beoefenen, worden wij enthousiast ondersteund door een mooie groep sponsoren. Hierbij een overzicht van onze sponsoren waarbij zij zichzelf de komende weken voorstellen aan het team en het grote publiek en natuurlijk aangeven wat zij van ons als rensters verwachten in de komende twee seizoenen.

woensdag, 01 februari 2017 18:46

uplus

Een interview met: Thea Eringa - Reinders, UPLUS

Een maand na de lancering van onze nieuwe wielerkleding en onze nieuwe teamnaam, is het hoog tijd om jullie kennis te laten maken met onze hoofdsponsor UPLUS.

donderdag, 17 november 2016 11:35

Exception

Een kennismaking met een nieuwe sponsor van het NWVG-damesteam, Exception. Een interview met: Thijs Koetsier.

dinsdag, 13 december 2016 11:31

Bathoorn Autoschadeherstel Roden

"Sport is gewoon mooi", aldus Dick Bathoorn. Benieuwd naar zijn verhaal achter zijn bedrijf en zijn passie voor wielrennen?

donderdag, 16 februari 2017 20:21

Forte Sportswear

Een interview met: Jorrit van de Kant, Forte Sportswear

In navolging op wielerfan Peter van der Veen (@petervdveen) die een oproep doet voor een tweede verkiezing 'mooiste wieleroutfit 2017' en daarbij ons outfit tot zijn favoriet kiest, is het hoog tijd om jullie kennis te laten maken met het bedrijf achter onze wielerkleding.

maandag, 14 november 2016 11:42

Eyewish opticiens Haren

Een kennismaking met onze trouwe (brillen)sponsor Erik Geersing van Eye Wish Opticiens te Haren.

Pagina 1 van 2