Nieuwe sponsor: MRM.

MRMNieuwe sponsoren vinden in coronatijd was geen gemakkelijke opgave en daarom zijn wij ook ontzettend blij dat MRM ons damesteam wil sponseren. Wij spraken Menno van der Keur, één van de oprichters van MRM, over hun bedrijf in hun nieuwe kantoor. Het eerste wat opvalt als je hun kantoor binnenloopt is de huiselijke sfeer van het kantoor; stoelen gemaakt van hennep, lampen die zijn gemaakt van afval uit de Amsterdamse grachten en de warme kleuren op de muur.

Wat voor bedrijf is MRM? “Wij zijn een detacheringsbedrijf met diverse opdrachtgevers binnen de overheids- en technische sector. Echter zijn wij niet zomaar een detacheringsbureau. We helpen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk, bijvoorbeeld mensen die in de WW zitten of mensen die thuis zitten met een burn-out. Wij richten ons meer op de maatschappelijke impact die wij als bedrijf kunnen hebben.”

MRM is eind 2014 ontstaan en opgericht vanuit de woonkamer. Inmiddels staat er een prachtig kantoor aan Laan Corpus den Hoorn te Groningen. Op het kantoor werken 7 mensen en daarnaast zijn er nog 50 externe collega’s. “We zijn voornamelijk actief in Noord- en Oost-Nederland”. Veel opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies en omgevingsdiensten. “Bij MRM staan we voor werkgeluk. Samen zorgen wij voor een prettige werksfeer waarin prestatie en ontspanning hand in hand gaan. De juiste motivatie mag natuurlijk niet ontbreken. We hopen dat de dames dit ook in hun team ervaren.”

Wat is jullie motivatie om het team te sponsoren? “Ik was zelf ook een fervent wielrenner en ik dacht dat ik met mijn talent wel even prof werd. Zonder veel trainingsuren deed ik mee aan de Ardennen Proof. Helaas was dit van korte duur.” Verteld Menno lachend. Geen profcarrière, maar wel een ervaring rijker. Wielrennen is net als in het bedrijfsleven, vallen en opstaan en zorgen dat je er beter uit komt. “Je kan aan het begin van de wedstrijd vallen maar nog steeds een goede uitslag rijden” is dan ook het advies wat Menno de dames mee wil geven.

Wat is je connectie met het damesteam? “Ik heb een lange tijd training gegeven aan de jeugd van de NWVG, onder andere nog aan Fleur Smith! Heel leuk om te zien dat zij inmiddels is doorgestroomd naar de dames. Daarnaast ken ik Wendy en Elske ook nog van deze tijd en zo is de connectie gemaakt.”

Wat hopen jullie dat het team gaat bereiken dit jaar? “Ik hoop vooral dat ze veel plezier hebben. Natuurlijk is het leuk dat ze podium rijden, maar we hebben al meerdere podiumfoto’s voorbij zien komen dus dat komt vast goed!”

Het interview is voorbij, de borden en de koelkastinhoud kwamen op tafel en we lieten het team van MRM. met rust voor hun gezamenlijke lunch.

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren