Uplus verlengt hoofdsponsorschap, rensters in het nieuw!

Rensters in het nieuw! Foto: Gert-jan Warrink

Met trots presenteren wij hierbij ons nieuwe tenue voor de komende 3 jaar! Zeer blij zijn wij dat uplus het hoofdsponsorschap van ons team heeft verlengd. Ook onze trouwe sponsoren Exception IT, Eyewish opticiens Haren, Schadenet Bathoorn Roden, Forte Sportswear, Fietsen & Koffie, Martini Reclamemakers en Dijkmansport hebben verlengd. Nieuw dit jaar zijn MRM. en Autohopper. Dank voor het vertrouwen en welkom!

Na twee bewogen coronajaren waarin een ieder op zijn/haar manier getroffen is, zij wij extra verheugd met het verlengen van de sponsorcontracten.  Het wedstrijdwielrennen was bijna onmogelijk voor ons team, gelukkig kon er grotendeels wel doorgetraind worden. Strijdlustig gaan onze rensters dan ook het nieuwe seizoen in. En wat geeft er meer moraal dan een nieuwe tenue?!

Niet alleen komend jaar, maar de komende drie jaar vertegenwoordigen onze renster de kleuren van hoofdsponsor uplus. Deze mooie samenwerking vraagt om een fietstocht naar Oosterwolde (Friesland), alweer uplus gevestigd is. Aldaar spreken we af met Twan Jansen, die namens uplus zich bezighoudt met sponsoring. We worden warm welkom geheten in het bedrijf, gevestigd in het pand samen met SPiTS. Wandelend door de gangen op weg naar zijn kantoor, komen we verschillende actiefoto’s tegen van het uplus en SPiTS-marathonschaatsteam. Ook foto’s van ons wielerteam van afgelopen jaren hangen prominent in de gang en bedrijfskantine. Met uitzicht op een ingelijst wielershirt waarop uplus ook op de borst pronkt nemen we plaats aan tafel voor een gesprek over uplus, ons wielerteam en de sponsorverbintenis.

Met uplus op ons shirt, krijgen wij uiteraard de vraag, wat voor bedrijf zit er achter dat kleurrijke logo? Twan gaat er voor zitten en begint; “uplus is een farmaceutische netwerkorganisatie waarin meerdere zorgverleners samenwerken. Hierdoor worden zorginstellingen volledig ontzorgt op het gebied van totale farmaceutische dienstverlening. Met uplus als centrale regiehouder en de lokale apotheek als lokale uitvoerder profiteert de farmaceutische zorg van veilig en betrokken dagelijkse dienstverlening waarbij medicatiebewaking en farmaceutische advisering speerpunten zijn.” Oke, dus kort samengevat, “specialistische farmaceutische kennis met persoonlijk contact?” “Juist”, zegt Twan.

Nieuwsgierig vragen wij verder, “wat is jullie motivatie achter het sponsoren van een dames wielerteam?” “Als bedrijf dat zich beweegt in de gezondheidszorg, zijn wij ook voorstander van een gezond en sportief leven. Wij realiseren ons goed hoe belangrijk sport is, met name voor de jonge generatie. Met onze sponsoring willen wij een bijdrage leveren aan de mogelijkheid voor jullie om onbezorgd jullie passie en sport uit te voeren,” vertelt Twan. “En het levert ook mooie foto’s op zagen wij al in de wandelgangen,” antwoorden wij enthousiast. “Ja”, zegt Twan. ”Hierdoor willen wij ook een boost geven aan onze werknemers en klanten om sportief te leven. Zo hebben wij via Forte ook onze werknemers wielerkleding aangeboden. De vitale werknemer is een belangrijk aspect binnen ons bedrijf,” gaat Twan verder. “In de sponsorsamenwerking kunnen wij ook onze klanten aanbieden mee te gaan in koersen en jullie als rensters vragen een fietstocht voor medewerkers en klanten te organiseren. Op deze manier hopen we op kruisbestuiving van het enthousiasme voor de sport.”

“Met het verlengen van het sponsorcontract hebben we samen met jullie een nieuw kleurrijk tenue ontworpen voor de komende drie jaar. Wat is de verwachting van uplus omtrent podiumfoto’s met rensters in deze nieuwe kleding?” vragen wij ter motivatie van de rensters. “Allereerst is plezier, sportiviteit en gezondheid belangrijk, daarna volgen de prestaties, daar heb ik vertrouwen in.  Uiteraard zouden wij het erg mooi vinden wanneer de overwinningsfoto’s in ons pand uitgebreid kunnen worden, maar ook gave actiefoto’s werken motiverend voor medewerkers en klanten,” aldus Twan namens uplus.

“Als sponsor van een wielerteam, wat is jou connectie met wielrennen?”, vragen wij vervolgens. “Ik vind het heerlijk om na een drukke werkdag mijn hoofd leeg te fietsen. Je vindt mij echt niet in het peloton tijdens een wedstrijd. Maar het gevoel van vrijheid en het uitzicht op het landschap om je heen tijdens een tocht, dat is waar ik voor op de fiets zit. En samen met mijn gezin op fietsvakantie, bagage achterop en van hut naar hut, bij weer of geen weer, dat is het Hollandse vakantie genieten. Daar moet je wel enigszins fit voor zijn en dus trainen”, vervolgt Twan zijn verhaal.

“Is er tot slot nog iets wat je de rensters wil meegeven?”, vragen wij ter afsluiting.
“We geloven in het ontwikkelen van talenten, daar zijn wij professioneel mee bezig. Of het nu onze klanten of onze eigen medewerkers zijn, in ieder individu schuilt talent. Dat doe en kun je niet alleen, daar heb je fijne en goede mensen in je directe omgeving voor nodig. Samen kom je verder. Als we dat talent weten te bundelen in de groep, dan kunnen we mooie dingen maken en bereiken. Dat gun ik jullie als individuele en als groep rensters toe! Maak er een mooi en sportief uitdagend seizoen van!”

Met deze mooie motiverende woorden sluiten wij ons gesprek af. We bedanken Twan voor de gastvrijheid, zijn tijd en de koffie en springen weer op de fiets voor het vervolgen van onze ronde door Friesland.

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren