Ronde van Borne

Op donderdag 25 augustus stond de laatste wedstrijd van de VIRO Criterium cup op het programma. Op een hobbelig en warm parcours werd de Ronde van Borne gereden. Een thuiswedstrijd voor Wendy en Rixt die beide in Borne wonen. Daarnaast stonden Bianca, Lisa, Fleur en Evelyn aan de start.

Met zowel de winst in de wielerronde als de eindzege in de VIRO Criterium Cup Twente als inzet, werd er meteen gekoerst. Dat zorgde er bij de vrouwen echter niet voor dat een kopgroep wegkwam. Op iedere aanval werd wel een antwoord gevonden. Door het hoge tempo en de warmte dunde het peloton wel steeds verder uit. Uiteindelijk werd het een sprint waarin Rixt een 8e plaats behaalde en Wendy een 10e plek, Evelyn eindigde achter het peleton op een 19e plek.

In het eindklassement  behaalde Rixt een 5e plaats en Wendy een 7e plaats, een nette prestatie.

 Na de wedstrijd werd Rixt nog gehuldigd voor het behalen van haar Nederlandse titel eerder dit seizoen.

Het waren 5 leuke en verschillende wedstrijden tijdens de VIRO Criterium Cup!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren