Rondje Ziel

Na een paar weken zonder criteriums was het tijd voor Rondje Ziel. In Delfzijl stond een mooi rondje te wachten op de dames. Met 8 dames stonden we aan de start met wisselende verwachtingen. Hoe zijn de benen? Hoe wordt er gekoerst, het is lastig op voorhand te voorspellen.

Om 11.30 vertrokken Aline, Bianca, Evelyn, Fleur, Nienke, Myrte, Pam en Rixt voor de wedstrijd over 50km. Er werd meteen aanvallend gekoerst en verschillende dames probeerden weg te rijden. Vanwege de vele premiesprints werd er ook in het peloton steeds nog fanatiek gesprint waardoor alles toch wel vrij snel weer bij elkaar kwam.

Een kopgroep zat er niet in vandaag waardoor het peloton ging sprinten voor de overwinning. Met een mooie 2de plaats voor Rixt grepen we helaas naast de overwinning. Bianca miste net het podium met een 4de plek. Ook Fleur finishde met een 9de plek in de top 10. Myrte op plek 15, Pam op plek 16, Nienke op 23, Evelyn op plek 28 en Alina op plek 32.

De dames hebben weer een lekkere koers in de benen en donderdag staat een groot deel van onze dames aan de start van de Ronde van Borne.

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren