NWVG-Uplus ploegenpresentatie

Dat we de leukste damesploeg van het land zijn, bleek nog maar weer tijdens ploegenpresentatie welke op 11 juni werd georganiseerd. Een dag waarop we onze sponsoren voor de komende tijd bedanken en voorstellen, en een dag waarop mensen kennis kunnen maken de renster en staff binnen de ploeg. 

De ploegenpresentatie konden wij houden in het fantastische pand van Uplus en SPiTS, daar zijn wij hen erg dankbaar voor! Hier werd de dag dan ook goed begonnen met het maken van portretfoto’s die werden gemaakt door Gert-Jan Warrink. Ook het maken van ploegenfoto’s kon natuurlijk niet ontbreken en omdat Gert-Jan zo goed is in het maken van actiefoto’s werd er ook nog even gefietst waar Gert-Jan in zijn natuurlijk habitat foto’s van ons maakte vanuit de berm en als experiment vanuit een rijdende auto.

Na het eten van een aantal heerlijke pasta salades in de bedrijfskantine, konden de meiden zich klaar maken voor hetgeen waar het deze avond echt omging! Terwijl de meiden met elkaar aan het wachten waren tot de aftrap van de ploegenpresentatie liep er al steeds meer publiek door de kantine richting de zaal waar de presentatie plaatsvond. Familie en vrienden maar ook heel belangrijk, de sponsoren, waren aanwezig en zo kon de avond écht beginnen.

De avond werd aan elkaar gepraat door Cor Rijpma, nogmaals bedankt Cor! De rensters kwamen in kleine groepjes het podium op en werden aan de tand gevoeld door Cor. Cor gebruikte onze vooraf ingevulde interviews als spiekbriefje; wat bleek, ook de rensters maakten hier dankbaar gebruik van. ‘Wie was ook alweer mijn favoriete sporter?’ vroeg Manon met een schuin oog kijkend naar de papieren van Cor. ‘O, ja’ was het daarna enthousiast! ‘Churandy Martina, ik ben blij man!’ ‘Tuinieren, is dat mijn verborgen talent?, dat heeft Jasper ingevuld’, aldus een goedlachse Wendy. Door Cor en de meiden werd er veel gegrapt en dat maakte de sfeer erg leuk, er werd dan ook veel gelachen!

Omdat het natuurlijk niet alleen om de rensters draait, werden ook de sponsoren naar voren geroepen, door hun enthousiaste bijdrage kunnen wij ten slotte fietsen en daar kunnen we ze niet genoeg voor bedanken! Ook de sponsoren werden door Cor aan de praat gehouden en zo vertelden zij over hun relatie met de ploeg en hun interesse in de sport. Fietsen & Koffie vertelde over onze mooie Liv lange teamfietsen, Eyewish opticiens Haren natuurlijk over onze knalroze brillen en mips helmen van Bollé en uplus vertelde vol passie wat hun motivatie is om ons te hoofdsponsoren.

Omdat we onze sponsoren zo ontzettend dankbaar zijn, sloten we de avond af met een klein presentje voor de sponsoren en een hard applaus! Ook Wieger, Elske en Eline werden toegejuicht, ze regelen toch alles binnen de ploeg maar even samen!

Een ontzettend geslaagde avond waar we nog vaak aan terug zullen denken! Houd onze socials in de gaten want de prachtige foto’s van Gert-Jan gaan online komen.

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren