Wielerronde van Lonneker

Voor het eerst stond de wielerronde van Lonneker op de kalender voor zowel de mannen als de vrouwen. Namens ons stonden Evelyn, Yvet, Rixt en Wendy aan het vertrek. Om 17.15 mochten de dames van start op een ronde van zo’n 1.2 km. Al vanaf de start was het een lang lint en wisten Yvet, Rixt en Wendy zich goed van voren te laten zien. Evelynn had wat meer moeite met de bochten. Al snel reden er 2 dames weg en hielden dit vol tot de finish. Hierachter wist Rixt met 3 andere vrouwen zich los te maken van het resterende peloton. Helaas kwamen zij niet terug bij de kop van de wedstrijd. Wendy reed later in het koers nog naar de groep van Rixt. Even uitrusten en ging daarna weer in de aanval helaas mocht dit niet duren.
In de sprint werden Rixt en Wendy 6 & 7, Yvet snelde naar een 12e plek.
Op naar de volgende Viro wedstrijd, deze staat gepland op vrijdag 17 juni in Markelo!
© Inge Schoonewille

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren