Wendy 3e in de Ronde van Ommen

Wendy derde in de ronde van Ommen!

Afgelopen zaterdag was het voor een groot deel van onze meiden weer tijd voor een criterium, ditmaal door de straten van Ommen. Een echt criterium rondje met veel klinkers en veel publiek langs het parcours.
Bij de start stonden de meiden in een heerlijk zonnetje te wachten op het startschot. Voor de winnares viel er mooie midweek in Ommen te winnen, en daar waren de meiden natuurlijk op gebrand! Al vrij snel na het startschot ging Arenda er vandoor, maar helaas hield deze poging geen stand. Fleur was de volgende die ging en kreeg 2 medevluchters mee! Wendy sloot al vrij snel met 2 rensters aan en zo waren er zes vluchters. Zou dit dan de beslissende kopgroep zijn die al voor halfkoers wegrijdt? Nee, Manon sloot na een achtervolging ook nog keurig aan in de kopgroep waardoor de meiden met 3 meiden waren vertegenwoordigd.
In de kopgroep werd goed samen gereden, overlegd, en meerdere aanvalspogingen gedaan maar helaas kwamen ze niet weg en werd er met 7 gesprint voor de overwinning. Wendy wist hierin knap naar een 3de plek te sprinten, Manon werd 5e en Fleur 7e!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren