Omloop van Noordenveld

30 graden was het op 11 juni maar dat zorgde niet voor het tegenhouden van onze raketjes!

Met maar liefst 10 meiden stonden we aan de start van de Topcompetitie wedstrijd in Roden. 8 rondes van ongeveer 15 koers in de bloedhitte. Gelukkig stonden onze sponsoren van Bathoorn autoschade voor ons klaar en konden onze dames zich hier mooi klaarmaken!

Onze meiden waren met veel voorin het peloton te vinden. Lisa reageerde veel op de aanvallen die er kwamen maar dit liep steeds op niks uit. Arenda was na een aantal rondes in de kopgroep te vinden waarna Lisa en Wendy volgden in een kopgroep die ontstond toen Arenda terug gepakt werd.

Waar onze meiden elke keer mee wisten te springen ontstond er een kopgroep waar onze dames niet bij zaten. Balen, omdat we weten dat onze ploeg er sterk genoeg voor is! Lisa probeerde nog een aantal keer om de sprong te maken maar in je eentje is het erg lastig…

De kop van 7 dames was gevlogen en het peloton moest gaan spinten om plek 8. Lisa en Rixt kwamen hier goed uit de voeten en pakten een 10e en 14e plek! De rest van de meiden volgden kort achter hen!

Onze dames hebben zich echt goed laten zien! Iedereen heeft de koers uitgereden en ook zeker niet aan het elastiek maar gewoon goed voorin het peloton! Wellicht kwam het door het publiek, als onze sponsoren langs de kant staan te kijken, krijgen onze meiden extra motivatie! Bedankt!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren