Omloop van Bedum

Bedum, een koers in de omgeving van onze trouwe sponsoren! De meiden stonden te trappelen om te koersen. We stonden dan ook met veel meiden aan het vertrek, Fleur, Lisa, Wendy, Emma D, Norah, Tsjitske, Danielle, Yvet, Ryanne, Sanne & Nienke.
Vanaf het begin werd er meteen koers gemaakt. Kopgroep na kopgroep reed weg en telkens zat er een van ons mee van voren. Lang bleven de ontsnappingen niet weg. Misschien wel door de vele premiesprints? Na een uitval van Fleur en ook nog één van Wendy in de laatste paar rondes volgende ook Sanne nog met een uitval maar helaas mochten ook deze aanvallen niet uitblijven en klonk de bel voor de laatste ronde. Het werd een sprint waarbij Wendy en Yvet van voren zaten. Een knappe 3de plek voor Yvet en Wendy werd 7de. De andere meiden zaten ook keurig van voren.
Op naar de volgende criteriums, vanavond staat Rijsenhout op het programma, vrijdag Markelo en zondag nog Gorredijk! Aankomende zaterdag staat er ook nog een Top-competetitie wedstrijd op het programma in Noordwijk.

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren