GOW Sibculo

We zijn alweer halvewege het cross seizoen. Vandaag stond de vijfde wedstrijd uit de GOW competitie op het programma. Hier stonden Wendy en Yvet aan de start.

Deze koude grijze zondag weerhield Wendy en Yvet er niet van om een wedstrijd te gaan fietsen in Sibculo. Goed aangekleed gingen ze samen op pad om het parkoers te verkennen. Een parkoers bestaande uit een gedeelte met veel single track en een gedeelte over het strand. 

Na een snelle start van Yvet volgde Wendy hier kort achteraan. Vlak voordat ze het strand op draaiden ging Wendy Yvet voorbij en zo vervolgende ze allebei hun eigen wedstrijd. Daar waar Yvet moeite had met het rennen in het zand, vloog Wendy er doorheen. Uiteindelijk hebben ze beiden een goede wedstrijd gereden en kunnen ze met goede moed het seizoen hervatten. 

📸 Inge Schoonewille

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren