GOW Lochem

Onze dames zitten niet stil deze winter. Afgelopen weekend stond alweer de derde wedstrijd van de GOW competitie op het programma.

Iets na half 12 gingen Pam, Wendy en Yvet van start voor 35 minuten lang afzien. Het parkoers lag er droog bij, de echte modder crossen ontbreken dus nog deze winter. Voor de rest was het een technisch parkoers met veel bochten en enkele steile klimmen. Zaak dus om goed te starten om met de eersten het veld in te duiken. Dit lukte Pam en Yvet redelijk goed. Als vierde en vijfde doken zij het veld in. Echter Yvet had de benen niet en zakte er al snel doorheen. Hierbij moest ze enkele renster voorbij laten gaan, waaronder ook Wendy. Zij kwam wat trager van start maar haalde al snel meerdere rensters in. Al redelijk snel kende iedereen haar plek en was het een strijd tegen ons zelf. Wendy en Pam kwamen zo vlak na elkaar over de finish. Yvet kwam wat later over de streep.
Alle drie de dames hebben weer hun best gedaan en gaan vol goede moed verder het seizoen in!

📸 Ronny Wormgoor & Inge Schoonewille

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren