CX Almelo

Nu de wegkoersen zijn afgelopen, stappen een aantal van onze dames de cross fiets op. Zo stonden Wendy, Pam en Lisa afgelopen zondag aan de start bij de nationale cross van Almelo.

Meestal zijn we modder gewend maar het was best wel warm en daardoor ook droog op het parcours. Voor Pam is dit dichtbij huis en ze kent de ronde dan ook goed. Ook voor Wendy en Lisa was dit rondje niet onbekend!

Al bezweet van de warming up, begonnen de meiden aan hun cross. Wendy had een iets mindere start maar Lisa starte voor haar doen juist weer goed. De meiden gingen dichtbij elkaar het veld in maar Wendy trapte het gas al snel in en ging als een echte crosster opweg naar een plekje vooraan in de wedstrijd.

Pam en Lisa reden de hele wedsteijd dichtbij elkaar. Waar Pam wat makkelijker door de zandbak kwam, reed Lisa de heuveltjes weer wat makkelijker omhoog. Zo ontstond er een mooie wedstrijd tussen de dames terwijl Wendy zich steeds verder naar voren wist te rijden.

Uiteindelijk werd Wendy, met de blaren op haar handen, keurig zevende! Pam wist nog een klein stukje bij Lisa weg te rijden. Ze werd netjes 13e en Lisa kwam als 15e over de meet.

Super gedaan meiden, we hebben ons roze pak weer mooi laten zien! Op naar meer cross plezier. De warmte van zondag zal binnenkort vast plaats maken voor de zwarte blubber. Sidenote voor de wasmachine: bereid je maar alvast voor ;)

Bekijk ook Lisa haar vlog op https://www.youtube.com/watch?v=p1zhEekJB3w&t=18s

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren