GOW Oldenzaal

Zondag 16 oktober ging de GOW competitie van start in Oldenzaal. Twee rensters, Wendy en Yvet, stonden hier aan de start. 

De eerste wedstrijd van de GOW ging van start in Oldenzaal. Voor Wendy al haar tweede cross en voor Yvet de eerste van het seizoen. 

Voor de wedstrijd aan werd het parkoers eerst even goed verkend. Het lag er droog bij en er zat zowel een klimmetje in maar ook enkele technische stukken. 

Om half 12 klonk uiteindelijk het startschot voor 35 minuten afzien. Beide dames moesten achteraan starten maar gingen tegelijk halverwege het pak het veld in. Daar werden we gelijk al opgehouden door een slomere renster voor ons, en inhalen was op dit stuk onmogelijk. Hierdoor reed de kop van de wedstrijd gelijk al een stuk weg. Wendy is toen het kon er voor bij gegaan en maakte haast om naar de kop van de koers te rijden. Helaas viel zij in de tweede ronde waarbij haar tube er afvloog. Ze heeft de koers natuurlijk doorgezet maar kon hierdoor niet hard meer door de bochten. 

Yvet heeft in de eerste ronde de aansluiting kunnen houden met een groepje maar heeft hierna op haar eigen tempo de koers uitgereden. 

Al met al hebben de dames er weer een mooie training opzitten en gaan ze vol goede moed naar de volgende wedstrijden!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren