Uitreiking rood wit blauwe trui

Zaterdags 20 augustus was een mooie dag voor Rixt en Manon. Deze dag stond namelijk in het teken van het uitreiken van de rood wit blauw kleding. Het is natuurlijk een hele eer om deze kleuren een jaar lang te mogen dragen na het behalen van de Nederlandse titel.

De uitreiking vond plaats op locatie van sponsor Eye Wish opticiens Haren en de kleding werd overhandigd door Erik Geersing. Ook ploegleidster Elske, mechanieker Wieger en chef everything Eline waren hierbij aanwezig. Daarnaast was fotograaf Gert-Jan Warrink aanwezig om dit mooie moment vast te leggen op beeld.

De kleding werd geshowd in de winkel en als verrassing kregen Rixt en Manon ook nog een bril passend bij de kleding en een mooie bos bloemen overhandigd.

Nadat de kleding in ontvangst was genomen zijn de meiden en fotograaf Gert-Jan naar natuurgebied de Onlanden gegaan. Hier hebben zij een fotoshoot gedaan om het mooie plaatje in de kleding voor eeuwig vast te leggen. En het resultaat…. is uiteraard prachtig geworden!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren