Podium in de Koningsronde van Almelo

rixt-almelo

Op Koningsdag stonden we met maar liefst 11(!) rensters aan de start van de Koningsronde van Almelo. De tweede wedstrijd van de Viro-cup werd verreden op het clubparcours van de AWV de Zwaluwen.

De meiden maakten er gelijk een aanvallende koers van en hielden het tempo in het peloton hoog. Wendy stond na de ronde van de Vijver vierde in het klassement van de Viro-cup, dus was het zaak voor de ploeg om de leidster in het klassement in de gaten te houden en Wendy goed af te zetten voor de puntensprints. Hierin wist Wendy nog wat punten te verzamelen!  Daarnaast werd er ook gestreden voor het drie ronden klassement, deze wist Iris te pakken! Er werden verschillende aanvallen geplaatst door verschillende meiden, maar deze mochten helaas niet baten. De meiden van NWVG-uplus hebben mooi ploegenspel laten zien, wat zorgde voor een mooie wedstrijd!

Uiteindelijk liep de wedstrijd uit op een massasprint, waarin Rixt een mooie derde plaats wist te behalen! Ook Yvet (6e), Iris (12e), Lisa (13e) en Wendy (17e) wisten in de top twintig te eindigen, de rest van de meiden eindigde netjes in het peloton. Almelo

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren