De Ronde van de Vijver

Ronde-van-de-vijver

Team klaar voor de strijd!

Op zaterdag 24 april stonden Wendy, Tessa, Iris, Evelyn, Tsjitske en Myrte aan de start van de Ronde van de Vijver. Een onderdeel van de Viro-cup.

De naam van de koers dekt de koers in zijn geheel. Een koers bestaande uit een rondje om een vijver in Hengelo van maarliefst 705

meter. De meiden reden vanaf de start in het voorste deel van het peloton en kozen vaak voor de aanval of gingen mee met een demarrage. Uiteindelijk was het Wendy die in een kopgroep van 4 lang weg bleef. De overige meiden van NWVG-uplus leverde mooi ploegenspel in het peloton om Wendy zo veel mogelijk ruimte te geven. Helaas bleef het tempo hoog en werden 3 van de 4 koplopers weer ingerekend door het peloton. In de laatste paar rondjes probeerde Iris nog weg te komen, maar dat mocht helaas niet baten. Uiteindelijk zaten Wendy en Myrte allebei niet ideaal met het ingaan van de laatste bocht, maar de twee dames mochten wel allebei een top-10 klassering bijschrijven: Wendy wordt 4e en Myrte 8ste. Iris, Tessa en Evelyn finishte netjes in het peloton.

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren