Brussel-Opwijk WCS

Op zondag 26 februari was de officiële start van het nieuwe seizoen. Een zestal meiden stonden aan de start van Brussel-Opwijk een wedstrijd voor de Womens Cycling series. Manon de Boer, Wendy Oosterwoud, Sera Gademan, Arenda van Middendorp, Yvet Schoonewille en Evelyn Jeeninga stonden aan de start.

Bij de start werd meteen aanvallend gekoerst door Wendy, Sera en Manon. Helaas kreeg Arenda na 5km een lekke band en belande zij tussen de auto’s. Het lukte haar op de aanloop naar de lokale ronde niet meer bij het peloton aan de sluiten.

Na de aanloop kwamen we uit bij de lokale ronde welke 5 keer moest worden gereden. Het was veel draaien en keren en de wind was ook volop aanwezig. Naar verschillende aanvalspogingen eindigde de wedstrijd in een sprint waarin Wendy, Sera, Manon en Evelyn in het peloton finishten.

Op naar de rest van het seizoen!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren