Emma en Elles rijden finale ICW Noord

Afgelopen zondag werd de finale wedstrijd verreden in de ICW Noord competitie. Deze competitie omvat 12 wedstrijden waarbij Emma in de klasse veldrijden meedeed en Elles in de MTB klasse.

Het parcours was afwisselend draaien en keren met een aantal steile wortelklimmen en afdalingen, een MTB drop en boomstammen die als obstakels dienden.

Elles had een matige start, waarna ze in ronde twee in de afdaling nog hard ten val kwam. De schade viel mee en de achtervolging werd ingezet wat resulteerde in een derde plek.

Emma had een goede start en wist meteen al een aantal mtb’ers in te halen. Tijdens de koers kwam ze meerder keren dicht bij de nummer 3, maar door kleine foutjes en het technische parcours zat er niet meer in dan de 4eplek.

Emma werd overall 7e in de veldritcompetitie, waarbij ze ook 1 podiumplek haalde. En na 7 podiumplekken was er een 2e plek in het eindklassement voor Elles.

Beide dames kijken tevreden terug op de prestaties.