Yvette en Wendy in actie tijdens de Kasteelcross in Vorden

Na een gezellig nieuwjaarsontbijt en goede duurtraining in Roden op zaterdag stonden Yvette en Wendy zondag aan de start van de Kasteelcross in Vorden.
Yvette kon niet wachten om haar nieuwe crossfiets te testen tijdens deze mooie wedstrijd. Na een gezamenlijke verkenning van het parcours, was het nog een opwarmen op de rollers, om vervolgens rond de klok van 14:00 van start te gaan.
Bij de elite/junior vrouwen stonden 25 deelneemsters aan het vertrek. Yvette en Wendy hadden een redelijke start, alleen Wendy liet zich in de eerste ronde iets te makkelijk wegdrukken, hierdoor kwam ze eerste doorkomst door op een 10e plaats. Hierna ging de turbo erop en schoof ze plekje voor plekje op, om uiteindelijk op een 5e plek te eindigen.
Yvette kreeg helaas naar 2 rondes helaas wat last van haar rug, maar zette goed door en eindigde op een 23e plaats.
๐Ÿ“ธ Bjรถrn van der Schoor & Bram de Smidt

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren