Dubbel cross weekend voor Wendy

Afgelopen weekend stond er een dubbel cross weekend op de planning voor Wendy. Op zaterdag een cross in Amersfoort en op zondag in Hoogeveen. Dit was tevens ook het districts kampioenschap voor noord oost Nederland.
Op zaterdag stond Wendy aan de start in het mooie bos van Amersfoort. Een droog en snel parcours zorgde voor een snelle cross. Bij de start mocht Wendy plaats nemen op de laatste startrij. Na de start begon de inhaalrace. Doordat Wendy na de balkenpartij niet snel in haar pedalen geraakte verloor ze kostbare seconden. Hierdoor werd ze uiteindelijk 6
Op zondag kreeg Wendy gezelschap van teamgenootje Elles. Voor Elles was dit haar eerste nationale cross. Na de verkenning kwamen de meiden tot de ontdekking dat het een zeer technisch rondje was. Het was veel draaien en keren op het clubparcours van de peddelaars. Naast het draaien en keren waren er nog een zandbak, balken, boomstammen en een trap. Oftewel alle ingrediënten voor een technische cross.
Ondanks het afzien heeft Elles erg genoten van de wedstrijd. Het gevoel voor Wendy was niet optimaal maar reed wel na een 3de plek op het districtskampioenschap. Elles behaalde een 6de plek
Op naar 2de kerstdag voor een cross in Norg!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren