woensdag, 01 februari 2017 18:46

uplus

"Kijk, voorop, daar moeten jullie fietsen!" "Kijk, voorop, daar moeten jullie fietsen!"

Een interview met: Thea Eringa - Reinders, UPLUS

Een maand na de lancering van onze nieuwe wielerkleding en onze nieuwe teamnaam, is het hoog tijd om jullie kennis te laten maken met onze hoofdsponsor UPLUS.

Waar staat UPLUS voor?
UPLUS is een nieuw bedrijf dat is ontstaan vanuit het baxterbedrijf SPITS. In de praktijk signaleerden wij dat zorgverleners met verschillende organisaties te maken hebben als het gaat om de medicatieveiligheid voor hun cliënten. Een aspect dat het zorgproces onnodig complex maakt, met alle risico’s van dien. Met dit gegeven als achtergrond hebben we UPLUS opgericht. UPLUS werkt, vanuit een regierol, samen met de zorgverleners aan het verhogen van de medicatieveiligheid. Deze samenwerking leidt niet alleen tot verhoging van kwaliteit maar ook tot efficiëntie in de zorg.

Wat is het uiteindelijke doel van UPLUS?
Met UPLUS streven we naar een hogere medicatieveiligheid, dat is onze passie. Dat doen we bijvoorbeeld met de MediCheck-app. Hiermee kunnen zorgmedewerkers exact zien welke medicatie een cliënt gebruikt en of de medicijnen ook zijn ingenomen. Daarnaast onderhoudt UPLUS het contact met de zorgorganisaties en apotheken. Om uiteindelijk te komen tot één doel: een hogere medicatieveiligheid voor de cliënt. De cliënt, maar ook de zorgverlener, staat bij ons voorop.”

Waarom hebben jullie besloten ons te sponsoren?
“Als ondernemers hebben we een bepaald doel voor ogen. Ook sporters streven een duidelijk doelna, met passie en gedrevenheid. Wij kunnen veel van elkaar leren. Daarnaast willen we investeren in talent. Hiermee zijn we enkele jaren geleden begonnen door het sponsoren van een dames marathonschaatsteam. Net als marathonschaatsen is fietsen een oer-Hollandse, toegankelijke teamsport, waar de gedrevenheid en passie vanaf spatten. De fiets- en marathonwedstrijden zijn landelijk. Op die manier helpen jullie ons het merk UPLUS overal onder de aandacht te brengen. We hopen dat het herkenbare UPLUS-logo triggert om eens op te zoeken wat UPLUS nu is en doet. Zo koppelen we UPLUS ook direct aan gezondheid en bewegen.”

Waar is het logo van UPLUS te zien?
“Als hoofdsponsor zijn we op de borst, rug en de zijkant van de fietspakken te zien. De kleuren van ons logo vormen de basis van jullie tenue.”

Heeft UPLUS voor ons team ook een bepaald doel voor ogen?
“De slogan van UPLUS luidt ‘met u voorop’. We hebben van het schaatsteam een aantal mooie foto’s waarbij de schaatssters op kop van het peloton rijden. We hopen natuurlijk op meer van die mooie foto’s en dan van het wielerteam. Van ons hoeven jullie geen kampioen te worden, maar wel voorop  te rijden in het peloton. Met gedrevenheid en passie.”