zaterdag, 09 februari 2019 19:38

NWVG-uplus 2019 – ons nieuwe tenue!

NWVG-uplus 2019 NWVG-uplus 2019

Nu de rensters zich verspreid over Europa aan het voorbereiden zijn op het nieuwe seizoen, hebben ze bij Forte in Assen ook niet stilgezeten. Met het binnenhalen van enkele nieuwe sponsoren en het afscheid nemen van een aantal sponsoren van de afgelopen twee seizoenen, was het tijd om aan de tekentafel te gaan zitten. Benieuwd wie ons de komende twee seizoenen ondersteunt? Lees dan verder en houd onze site in de gaten!

Trots mogen wij vertellen dat uplus ook voor seizoen 2019 en 2020 onze hoofdsponsor blijft en daarmee de kleuren van ons team bepaalt. Het kleurrijke logo van uplus is weer de basis voor ons tenue. Daarnaast heeft ook Exception IT als grote sponsor bijgetekend voor twee jaar. Naast het logo van Exception op de kleding is deze sponsor ook terug te vinden op de auto en langs het parcours van de door NWVG georganiseerde koersen. Ook mogen wij als team de komende twee jaar weer gebruik maken van het wagenpark van Bathoorn Autoschade te Roden, zo rijden we veilig naar en in elke koers. Tevens blijft Advocaatpraktijk Jouk Dijkstra ons ondersteunen door het logo op de flanken van onze kleding. Zoals onze volgers waarschijnlijk al was opgevallen, krijgen we dit jaar ook weer het goede zicht van onze trouwe sponsor Eyewish opticiens Haren. Samen met bollé eyewear zorgt Eyewish ervoor dat onze rensters kunnen rondfietsen met de nieuwe knalroze brillen en zwarte helmen van bollé. De helmen worden dit jaar weer voorzien van sponsorlogo’s verzorgd door Martini Reclamemakers. Om goed gesoigneerd rond te fietsen zorgt Forte Sportswear de komende twee jaar weer voor onze wielerkleding; deze goede kwaliteit kleding, gepersonaliseerd bedrukt wordt door het hele land tijdens trainingen en koersen gedragen.

Dan willen wij via deze weg onze sponsoren van 2017 en 2018, welke de sponsoring met ons niet voortzetten, bedanken voor hun bijdrage! Met jullie steun hebben onze rensters de afgelopen twee jaar kunnen genieten van hun passie en sport, het wielrennen! Dank Target Holding, Stichting DO!, PRA Health Sciences, Sanas sportvoeding, PTC Europe en Healthy Ageing Tour.

Voor de komende twee seizoenen zijn een aantal prachtige nieuwe sponsoren bij ons team aangesloten! Allereerst kunnen wij vertellen dat ons team komend jaar te bewonderen is op de nieuwste Liv Langma! Deze prachtige teamfiets wordt geleverd via Fietsen en Koffie te Assen. Voor een goed verblijf tijdens de Healthy Ageing Tour is Pagedal de komende twee seizoenen verbonden met ons team. Dat fietsen de gezondheid bevordert mogen we de komende twee jaar uitstralen door met de #MeerGezondeJaren rond te fietsen, een prachtig initiatief van Healthy Ageing Network Northern Netherlands. Bij slecht weer hoeven onze rensters de komende twee jaar niet thuis in hun uppie op de tacx te trainen en tevens kan er nu goed begeleid getraind worden bij Dijkman Sport. Zij ondersteunen personal training en geven spinninglessen aan onze rensters. Met roots in de stad Groningen, de thuisbasis van ons team, is de komende twee jaar Boonstra food for thought aan ons verbonden. Boonstra voorziet haar afnemers van food en non-food producten in de binnen en buitenhuishoudelijke markt. Op de mouwen en schouder van ons nieuwe teneu zijn de in Friesland gevestigde bedrijven ‘Yec’ en het overkoepelende ‘Altac coating group’ te vinden. Waar Yec de groothandel is voor paint en non-paint in de jacht- en scheepsbouw, levert Altac het totaalpakket coatings en coating-gerelateerde producten.

Houd onze website in de gaten voor de volledige introductie van onze nieuwe sponsoren en het voorstellen van onze nieuwe rensters; van zowel het elite damesteam als de kweekvijver van NWVG-uplus.