zondag, 03 februari 2019 03:48

Vacature: Soigneur voor dameswielerteam NWVG-uplus

We zijn op zoek naar een soigneur/sportmasseur voor ons damesteam!

Het team bestaat uit ongeveer 20 rensters, een ploegleider, mecanicien en soigneur(s). Het team rijdt voornamelijk een nationaal programma, maar ook wedstrijden in andere Europese landen. Ter ondersteuning zijn we op zoek naar een 2e soigneur. De functie van soigneur bij een wielerteam omvat onder meer de volgende taken:

  • Begeleiden van rensters voor en na de wedstrijd
  • Rensters tijdens de wedstrijd voorzien van eten en drinken
  • Massage na de wedstrijden (bij meerdaagse wedstrijden)

In totaal rijden de dames een programma van zo’n 40 wedstrijddagen (begin maart 2019 - eind september). We zoeken een soigneur die een deel van de wedstrijden aanwezig kan zijn. Bij voorkeur heb je ervaring als soigneur, maar in ieder geval heb je een hart voor wielrennen. Ervaring met masseren is een pré, maar niet noodzakelijk. Het team verzorgt de benodigdheden, waaronder massageolie.

Voor de soigneur is een (dag)vergoeding beschikbaar + reiskostenvergoeding. En natuurlijk bieden we je een heel gezellig team! Kijk voor meer informatie over ons team op: http://www.nwvguplus.nl/. Heb je interesse in deze mooie functie? Neem dan contact op met Elske Oosterwoud via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..