zondag, 04 november 2018 19:17

Ton tweede in GOW Hardenberg

Marit naar plek 4! Marit naar plek 4!

Op deze prachtige zondagochtend mochten Marit en Iris aan de bak rondom de recreatieplas de Oldemeijer. Het was namelijk weer tijd voor de GOW! Helaas misten we onze vaste waarde Wendy, die vorig weekend haar sleutelbeen brak tijdens de cross. Een spoedig herstel voor haar gewenst!

Er was weer een mooi en uitdagend parcours neergezet, met bochtjes en de nodige zandstroken. Er was zelfs een carrousel ingebouwd! Lastig genoeg dus. Om half 12 klonk het startschot, waarbij Marit niet helemaal scherp van start ging en als 7e het veld indraaide, maar al snel de vaart erin had en gauw op de 3e stek kwam te rijden. Helaas maakte Marit een foutje en nam ze een stuk lint mee in haar derailleur, waardoor het schakelen wat lastiger liep. Gelukkig kreeg ze gauw het lint weer los en kon ze zichzelf goed herpakken en kwam uiteindelijk op een keurige 4e plek over de finish met weer punten op zak voor het klassement. Iris was vandaag ook van de partij, dit keer op de mountainbike. Vanaf de laatste startplek had ze al binnen een ronde een groot deel kunnen inhalen en reed ze al gauw op de 2e plek, helaas was nummer 1 gevlogen dus was het strijd om de plek te behouden. En dat lukte!

Het was weer een mooie strijd in frisse maar prachtige omstandigheden. Op naar de volgende GOW: Eibergen volgend weekend!