MTD Maassluis

Gisteren was het tijd voor de eerst MTD wedstrijd in Maassluis. Een wedstrijd die gereden werd over 75km, 37 ronden op de baan van RCMD de Coureur. We stonden hier aan de start met 5 dames. Yvet, Emma, Evelyn, Elles en Ryanne. Gelukkig zat het weer mee (in tegenstelling tot gisteren bij de Drentse acht van Westerveld) en kon de wedstrijd verreden worden onder een zonnetje.
Het was een wedstrijd van hollen en stilstaan, er werden een aantal keer aanvallen geplaatst waaronder Yvet, die hierin ook vaak initiatief nam. Voor Ryanne en Emma was het de eerste wedstrijd voor NWVG-uplus. Vlak voor het einde van de koers kwam Ryanne in een valpartij terecht, waardoor ze helaas de koers niet kon uitrijden in het peloton. Elles en Evelyn reden de wedstrijd uit in het peloton. Yvet kon mee sprinten om de winst, ze werd tweede!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren