Gouden Pijl Emmen

Afgelopen zondag stond de Gouden Pijl van Emmen op het programma. Het parcours was een typisch rondje rond de kerk met veel klinkertjes en bochten. Het gezicht van de meiden stond gruwelijker dan het weer, maar ze wouden graag snoepjes vangen bij de reclamecaravan en gingen daar gezellig tussen inrijden! Om half 5 ging het startschot en was de eerste ronde neutralisatie. Het was glibberen en glijden over de gladde steentjes. Na de eerste ronde lag de koers volledig open en was de eerste valpartij al een feit. Wendy ging voor een chasse patate en reed een lange solo tussen de kopgroep en peloton. Nienke, Fleur, Yvet en Manon reden in het achtervolgende peloton. Voor Yvet was dit de laatste wedstrijd van het seizoen en die zit inmiddels al in Maleisië met haar teamie Aniek. De meiden zijn nu weer fris en fruitig voor een meerdaagse in Randers – Denemarken!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren