Luba Ladies Classic Noordwijk

Afgelopen weekend stonden Lisa, Rixt, Wendy, Yvet en Iris aan de start van de Luba Ladies Classic in Noordwijk. Dit was alweer de laatste wedstrijd van de topcompetitie. Er stond een aardig windje en er zaten een paar kleine klimmetjes in het parcours. Dit zorgde ervoor dat het peloton in verschillende groepjes brak. Wendy, Rixt en Iris kwamen in de tweede groep terecht, maar na een paar rondjes kwamen de dames aansluiten bij de eerste groep. Na een mooie wedstrijd zijn de dames gefinisht in de eerste groep en behaalde Rixt nog een mooie 15e plek in de sprint. Lisa en Yvet hebben de wedstrijd helaas niet uitgereden. De meiden kunnen terugkijken op een mooie koersdag!

Nu zetten we de laatste puntjes nog op de i voor het NK-wegwielrennen op de VAM berg aankomende zondag. We staan hier met maar liefst 10 (!) van onze rensters aan de start!!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren