Paasrace in Almelo & tijdrit in Almere

Fleur tijdens haar tijdrit in Almere

Fleur tijdens haar tijdrit in Almere | Harry van ’t Veld fotografie

In Almelo stonden 6 dames van ons aan de start. Namelijk Rixt,Lisa,Iris,Wendy, Tjitske en Pam. Na de startloting stond iedereen aan de startlijn. Er werd vanaf het begin gelijk hard door gereden, er werd door onze dames meerdere malen aangevallen maar werden iedere keer terug gepakt. En de kopgroep van 4was helaas al gevlogen.

Door de hoge snelheden die er gereden werden moest Tjitske helaas het peloton laten gaan. Lisa, Rixt, Wendy, Iris en Pam hebben de wedstrijd uit gereden in het peloton. De meiden reden naar 7e,16e,23e,26 en 34e plek.

Fleur en Manon deden zaterdag mee aan de tri2one tijdrit van Almere. Twee rondjes over de dijk bij Almere, totaal 28 kilometer, een lange tijdrit dus. Een mooie voorbereiding voor de tijdrit van Borssele voor volgend weekend.

De start was om 10:40 dus de meiden moesten al vroeg vertrekken vanuit het hoge noorden. Manon wist met een tijd van 41:04 een tweede plek te behalen. Fleur had helaas pech onderweg, zij heeft de laatste 3 kilometers moeten lopen vanwege een lekke achterband. Maar een slechte generale is een goede première. Op naar Borssele!

Maandag 18 april staan Wendy,Yvet en Pam aan de start van een nieuwe wedstrijd in Gerwen!

hoofdsponsoren

subsponsoren

subsponsoren