Sponsoren

Onze rensters fietsen allen omdat ze de wielrensport zo mooi vinden. Vele uren per week wordt er, naast veelal een vaste baan of een studie, fanatiek getraind. Plezier en sportiviteit staat hierin voorop, maar zeker ook fanatisme wanneer het aankomt op het rijden van wedstrijden. In de ene wedstrijd telt dan alleen een top10-uitslag, in de grotere internationale koersen is het finishen in het peloton al een overwinning tussen het fietsgeweld van de professionals. 

Om onze passie, het wielrennen, in zijn volle omvang met alle koersen daarbij te kunnen beoefenen, worden wij enthousiast ondersteund door een mooie groep sponsoren. Hierbij een overzicht van onze sponsoren waarbij zij zichzelf de komende weken voorstellen aan het team en het grote publiek en natuurlijk aangeven wat zij van ons als rensters verwachten in de komende twee seizoenen.

woensdag, 08 maart 2017 15:19

Stichting DO!

 

Een interview met: Kees van der Graaf, Stichting DO!

Met de verkiezingen in aantocht horen we veel over 'duurzaamheid'. Een mooie gelegenheid om jullie voor te stellen aan een nieuwe sponsor van ons team: Stichting DO!

dinsdag, 28 februari 2017 14:38

Healthy Ageing Tour

Een interview met: Thijs Rondhuis, koersdirecteur Healthy Ageing Tour

Thijs Rondhuis zit vanaf begin af aan in de organisatie van de Energiewacht Tour, de etappekoers in het noorden van ons land. Sinds dit jaar heeft de koers een nieuwe sponsor en is in ieder geval voor drie jaar omgedoopt tot Healthy Ageing Tour. Hij vertelt over het ontstaan van de wedstrijd, de nieuwe sponsor én de evenementen die rondom de wedstrijd worden georganiseerd.

donderdag, 16 februari 2017 20:21

Forte Sportswear

Een interview met: Jorrit van de Kant, Forte Sportswear

In navolging op wielerfan Peter van der Veen (@petervdveen) die een oproep doet voor een tweede verkiezing 'mooiste wieleroutfit 2017' en daarbij ons outfit tot zijn favoriet kiest, is het hoog tijd om jullie kennis te laten maken met het bedrijf achter onze wielerkleding.

maandag, 23 januari 2017 16:41

Martini Reclamemakers

Een interview met: Henk van der Laan, Martini Reclamemakers

Iedereen die de nieuwe lichtreclame op het FC Groningen stadion al heeft gezien, kent Martini Reclamemakers eigenlijk al. “Het logo van Noordlease Stadion hebben wij geleverd”, vertelt een trotse Henk van der Laan. Met zijn bedrijf is hij een nieuwe sponsor van ons NWVG-uplus dameswielerteam.

woensdag, 01 februari 2017 18:46

uplus

Een interview met: Thea Eringa - Reinders, UPLUS

Een maand na de lancering van onze nieuwe wielerkleding en onze nieuwe teamnaam, is het hoog tijd om jullie kennis te laten maken met onze hoofdsponsor UPLUS.

Pagina 1 van 2